Gecombineerde leefstijlinterventie

Wat is een gecombineerde leefstijlinterventie?

Een gecombineerde leefstijlinterventie (ook wel GLI genoemd) is een leefstijlinterventie voor de de duur van 2 jaar. In deze 2 jaar gaat u aan de slag met verschillende leefstijlonderwerpen, hierbij kunt u denken aan bewegen – voeding – ontspanning – slaap. Het doel van de interventie is gewichtsvermindering / leefstijlverandering. Op dit moment (juli 2019) worden er 3 interventies vergoed vanuit de basisverzekering.


Welke GLI kan ik volgen bij Leefstijladviseur Danique

Op dit moment kunt u helaas nog geen gecombineerde leefstijlinterventie volgen bij Leefstijladviseur Danique. In de maand juni heb ik de instructie gevolgd voor de leefstijlinterventie COOL. COOL staat voor coaching op leefstijl. Wilt u op de hoogte blijven wanneer u bij Leefstijladviseur Danique de interventie wel kunt volgen, stuur dan een e-mail naar info@leefstijladviseurdanique.nl en ik schrijf u op een interesse lijst.


Vergoeding

De gecombineerde leefstijlinterventie zit in de basisverzekering en het gaat niet ten koste van uw eigen risico. U heeft alleen een verwijzing nodig van uw huisarts.


Wat houdt de interventie COOL in?

Het doel van COOL is gewichtsvermindering / leefstijlverandering. Dit gebeurd door groepssessies en individuele sessies. Globaal ziet het programma er als volgt uit:

Basisprogramma

 1. Kleine aanpassingen, groot effect
 2. Kom in beweging
 3. Lekker eten geeft structuur
 4. Slapen & ontspanning
 5. Gezond leven is plannen
 6. Hoe maak ik mijn acties tot een succes
 7. Hoe gezond is jou weekend?
 8. Hoe blijf ik in beweging?

Onderhoudsprogramma

 1. Wat is je doel?
 2. Beweging, waar zit je kans?
 3. Voeding
 4. Je energiehuishouding
 5. Time management
 6. Succesvolle verandering
 7. Informatie overload
 8. Op eigen voet verder

Vragen?

Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met mij op via info@leefstijladviseurdanique.nl.