Referenties

Kralendijk, mei 2015
Ik wilde je hierbij heel hartelijk bedanken voor de stappen die wij gedurende 4 maanden samen hebben genomen.

De manier waarop je mij hebt begeleid is niet alleen bijzonder, maar heeft super goed geholpen en dat was op z’n zachts gezegd, heel hard nodig. Gedurende 50 jaar deed ik aan de lijn en durfde amper te eten, met als gevolg dat ik niet alleen ziek werd, maar ook bijna niet meer kon sporten zonder blessures.

Ik ben door een  fysio therapeut naar jou toe gestuurd, om te kijken of er iets aan mijn eetprobleem gedaan kon worden. Ik had eigenlijk reserves naar een “lifestyleconsulente”, omdat ik het onzin vond om überhaupt te eten. En een eetprobleem, ik???? Eten was een noodzakelijk kwaad en dat deed ik liever niet of stiekem, zodat niemand het zag, omdat ik bang was voor commentaar.  Eigenlijk vond ik dat dikke mensen geen recht hadden op eten. Misschien hadden dikke mensen niet eens recht op leven.

Dat ik de stap toch heb genomen, was omdat ik een soort vriendelijkheid in jou ontwaarde die me jou deed vertrouwen. Ik kon me totaal openstellen en eerlijk zijn tegenover jou en jij hebt dat allemaal ontvangen op de jou vriendelijke en aardige manier van omgaan met mensen. Jij hebt me zelf een keertje getriggerd op zo’n  kordate wijze, dat ik er niet anders dan respect voor op kon brengen.  Toen je tijdens het sporten me pushte, was ik eerst uit het veld geslagen, maar respecteerde jouw manier van mij verder krijgen en heb toen bedacht dat je ondanks je jonge leeftijd mij heel goed wist te plaatsen en toen heb ik me helemaal opgegooid naar jou toe.

Jouw manier van werken en praten, heeft mij ongelofelijk geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te vinden en me na zo’n lange tijd gewoon te laten eten.

Het klinkt heel gemakkelijk om te zeggen, je moet gewoon eten, maar jouw speciale manier van met mensen omgaan, maakt dat je het echt wil proberen, niet alleen voor jezelf, maar ook omdat ik voelde dat het voor jou ook belangrijk is. En het er echt toe doet, dat mensen gezond eten en gezond zijn en met name ik die daar voor jou zat.

Het fijne van jou is dat je, je niet snel uit het veld laat slaan. Je veel compassie toont met anderen en niet bang bent om ook jouw zwakke kanten te laten zien en die ook te delen. En als klap op de vuurpijl, weet je heel goed wat je wil en waar je wil eindigen. Je staat voor jezelf en weet wat je waard bent.

Ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor je hulp, een 62 jarige, vrij eigenwijze, super sterke vrouw leren eten, is niet gemakkelijk en jou is het gelukt!

Dank je wel!


Kralendijk, mei 2015
Danique heeft meteen het hart gestolen van onze jongeren. We denken dat dit te maken heeft met haar sterke communicatie vaardigheden en haar zelfvertrouwen. De jongeren hebben zich geopend naar Danique zodat zij hun kon helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelstellingen. Naast de 1 op 1 coaching heeft Danique ook workshops gegeven. We waren erg tevreden over de werkzaamheden van Danique. De workshops hebben de jongeren ook goed geholpen om gezonde keuzes te maken. Om alle bovenstaande redenen is Danique ook uitgenodigd bij een bijeenkomst met de Nederlandse Koning en Koningin. De Koning vond het mooi om te horen wat de verdiensten waren voor deze jongeren.


Kralendijk, mei 2015
Danique heeft een onmisbare rol gehad binnen het opzetten en coördineren van diverse nieuwe leefstijl projecten, waarbij ze zich heeft bewezen als zeer innovatieve kracht die zeer divers inzetbaar is.

Ik heb Danique gedurende de bij ons werkzame periode leren kennen als een leergierige, vriendelijk persoon die erg goed solitair kan werken, maar ook in teamverband kan functioneren. Danique is zeer betrouwbaar, punctueel en heeft een zeer hoge mate van verantwoordelijkheid. Ze is erg georganiseerd.