De werkwijze van leefstijlcoach Danique

Hoe ga ik te werk?

Alles staat in teken van jou. Door middel van verschillende gesprekken gaan we korte- en lange termijn doelen stellen. De doelstellingen kies jij zelf. Ik vind het belangrijk dat je realistische en haalbare doelstellingen hebt, zodat je jouw gestelde doelen gaat behalen. Alles gaat in overleg en als coach sta ik voor je klaar, wanneer het nodig is.

Wat wordt er van jou verwacht?

Van jou wordt verwacht dat jij je voor de volle 100% inzet en gemotiveerd bent. Daarnaast verwacht ik dat je eerlijk bent tegen mij. Dan kan ik je het beste helpen.

Wat kun je verwachten van de leefstijlcoach?

Van mij kun je verwachten dat ik er voor je ben en je zal blijven coachen. In de gesprekken we we hebben zal ik jou helpen gemotiveerd te blijven en zal je feedback geven indien nodig. Alles wat er tussen ons besproken wordt, zal tussen ons blijven.

Hoe ziet het traject eruit?

Voordat je bij mij op gesprek komt, ontvang je via e-mail of post een vragenlijst, beweeglogboek en een voedingslogboek. Deze dien je voor aanvang van het gesprek ingevuld te hebben. Tijdens het intake gesprek zal er kennis gemaakt worden, word je het traject uitgelegd, zullen er metingen uitgevoerd worden en zal er gestart worden met de inventarisatie.